Címke: KÉSZ

JEL a világhálón

A XXVI. évfolyamát kezdő JEL – a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének orgánuma –   immáron jelujsag.hu elérhetőséggel az internetre költözött át. A forma változik, a tartalom azonban változatlan. Címében a kereszt jelére utalva a keresztény és nemzeti örökségünk védelmét és a jövő reménységét hirdeti és szolgálja továbbra is a folyóirat.


KÉSZ - Keresztény Értelmiségiek Szövetsége

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége az ország legnagyobb keresztény világnézetű civil szervezete. Amint a törvényi keretek azt lehetővé tették a rendszerváltozás éveiben alakult meg. A szervezet a történelmi egyházakkal együttműködő közösség, és a kulturális szférában valamint a közéletben egyaránt a keresztény, nemzeti értékek ápolására és képviseletére törekszik. A KÉSZ egyszerre szolgálja a kereszténység kettős hivatását, az egyénnek szóló személyes küldetést és a közösségben megélhető társadalmi szolgálatot.


Huszonöt éve az ország szolgálatában

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége az ország legnagyobb keresztény szellemiségű civil szervezete. A több mint 3000 tagot számláló KÉSZ május 17-én ünnepelte 25 éves jubileumát Gödöllőn, a Királyi Kastélyban. Az ünnepségen a 61 helyi szervezetből számos vidéki tag is részt vett, de érkeztek vendégek Délvidékről és a Felvidékről is.


Feliratkozás RSS - KÉSZ csatornájára