Címke: O:DA

December 5-én újra ODAtettük! Irány Brüsszel!

Szombaton a Szent Margit Gimnáziumban megtartott face to face döntővel lezárult a Barankovics István Alapítvány Tanári Kerekasztalának több mint három hónapja indult kreatív társadalomismereti versenye, az „Online Demokrácia Activity 3.0”. Mint a név is jelzi, a nagy sikerű versenynek az idei már a harmadik szériája volt, ami azt jelenti, hogy már több mint 400 diák és 70 mentor játszott velünk. Képes beszámolónk a december 5-i döntőről.


Újra itt az O:DA!

A Barankovics István Alapítvány harmadszor indítja útjára a középiskolások körében komoly visszhangot kiváltó társadalomismereti játékát, az Online Demokrácia Activity-t. Az O:DA első szériája 2013 szeptemberében kezdődött. Akkor kétszeres túljelentkezéssel neveztek a csapatok, hogy összemérjék tudásukat a főnyereményért, egy brüsszeli utazásért.


O:DA 1 és O:DA 2.0

Az Alapítvány Kovács K. Zoltán intézetének 2014-es projektjei


Utazás Európa szívébe

A július 19-23 között lezajlott eseménydús kirándulás az alapítvány Online Demokrácia Activity (O:DA) versenyének záróakkordja volt. A 2013-2014-es tanév mindkét félévében – szeptembertől és februártól – vehettek részt a versenyen a társadalmi kérdések iránt érdeklődő, középiskolás korosztályhoz tartozó fiatalok. A játékos társadalomismereti verseny első, online fordulóiból továbbjutott legjobbak O:DABuda táborainkban már személyesen mérhették össze erejüket.


Online Demokrácia Activity 2.0

Légy te az a változás, amit a világban látni akarsz!


Feliratkozás RSS - O:DA csatornájára